úterý 29. září 2009

Neděle, červen 18, 2006

Jak se mi třásla kolena

13.05.2006 00:52

Odebrání teleportu rangerům

Po důkladném zvážení byl rangerovi ze spellbooku odebrán teleport. Ranger nyní může k teleportování používat jen svitky a to s pauzou jako má necromancer nebo mág. Tato změna je definitivní a neoddiskutovatelná.
Nové spellbooky nebudou již teleport obsahovat. Ve starých zmizí. Pokud by se vám ho přesto podařilo z hlavy nějak vyčarovat, vězte, že tato činnost je logována a bude vyhodnocena jako bugování a odměněnou bude smazání accountu. Ve vlastním zájmu si tedy zkontrolujte, zda z vaší knihy teleport doopravdy zmizel a pokud se tak nestalo, knihy se co nejrychleji zbavte v některém ze všudypřítomných odpadkových košů.

*GM Team*

Ulter-Bes zavře knihu novinek a jde spát. Za několik dní se rozhodne jít ztrestat nějaké potvory a přemýšlí, co je ve světě nového. Ano, už si vzpomínám (matně loví z paměti) nemůžu se teleportovat... Raději to vyzkouším. S neuvěřitelnou jistotou, že GM Team zrušil všechny možnosti, jak by se mohl přemístit zrušil, vykříkl "Rel Por" a přemístil se o několik metrů dál. Proboha ! Co se to stalo ? Že by nějaká chybka ? Vždyť GM říkali, že za portování budou zavírat, jako za bugování !! Teď mě zavřou, až zčernám. Nebo rovnou smažou ! To ne ! Rychle to nahlásím, jako bug.
Ulter-Bes rychle zvěstuje bohům (page) "Portuji z joka i z knihy"

Následuje chvilka zpytování svědomí. Smažou mě ? Nesmažou ? Vždyť sem přece nic neudělal, skusil jsem to hned tady, aby se neřeklo, že sem to planoval do vypjate situace... Navíc to hned hlásím, tak snad...
Kolem U-B zhoustl vzduch a zjevil se buh Paris.
U-B "Dobrý den"
P "Četl jsi novinky ?"
U-B "Ano"
P "Chceš smazat ? "
Ultera zalil studený pot.
U-B "ne"

Chvilka tísnivého mlčení v němž zazníval jen Ulterův zrychlený tep...
U-B "Hlásil jsem to jako bug"
P "tak si pohni s knihou kouzel a příště čti pozorněji"

Ulter zpocenými prsty přeskládává báglík.

P "Jde ti ještě portovat ?"
Ulterovi projela hlavou myšlenka, že když to půjde, tak ho Paris zavře na místě... Opatrně tedy otevřel knihu a s úlevou zjistil, že portovat opravdu nemůže.
U-B "nejde"
P "vyborně, nashledanou"
U-B "děkuji"
U-B "nashledanou"



OOC: tento rozhovor je přece jen starší a tak nemusí odpovídat doslova, za případné nepřesnosti v citaci se Paridovi omlouvám

Žádné komentáře:

Okomentovat